Nyt lehti kotiin kannettuna jopa

-30% TARJOUSHINTAAN!!!

ONNEA! TARJOAMME JUURI SINULLE VALTAKUNNAN PARASTA LUETTAVAA TODELLA SOPIVAAN TUTUSTUMISHINTAAN!

AutoSound on Suomen ainoa autohifiharrastajan erikoislehti, joka pureutuu autonrakentelussa myös pintaa syvemmälle. Me emme esittele pelkästään koreita kuvia valmiista autoista, vaan kerromme yksityiskohtaisesti miten projekti on edennyt ja miten lopputulos on saavutettu.

Mukana on myös paljon hyödyllistä teoriaa, vuoden 2015 uutuutena mm. moniosainen artikkelisarja MaxBOOM-kilpailemisesta, sekä vinkkejä miten saat rakennettua ja säädettyä voittaja-auton painekisoihin!

Teemme ainoana kotimaisena julkaisuna myös perusteelliset, ammattilaisten arvioihin ja mittauksiin perustuvat, takuulla luotettavat ja puolueettomat laitetestit ja kokeilut. Kerromme alan kuumimmat uutiset ja julkaisemme kiinnostavimmat tapahtumaraportit. Lukemalla AutoSoundia tiedät enemmän ja saat laitteistostasi irti parasta äänenlaatua ja ENITEN BASSOA!!!

Vuodessa kahdeksan numeroa ja jopa lähes 500 sivua.

Kirjoita yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, ja klikkaa "Lähetä tilaus" painiketta. Tarjousjakso alkaa aina tilauksen vastaanoton jälkeen seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Tilaustyyppi on kestotilaus, mutta voit muuttaa sen halutessasi määräaikaiseksi.

Tutustumistarjous koskee vain uusia tilaajia ja se on voimassa toistaiseksi.

Joten mitä vielä mietit? Tee tilaus heti!! Saat asiantuntevaa ja mielenkiintoista luettavaa suoraan kotiin kannettuna NYT todella edullisesti! 12kk tarjousjakson alennus normaalihintaan (54,90 €) verrattuna on yli 30% !!!

 
  Valitse haluamasi tarjousjakso:  
     
 

Tilaan AutoSoundin
6kk / 22,90 € !!!

    
     
 

Mitä suotta jarruttelemaan! Tilaan AutoSoundin
12kk / 37,90 € !!!

    
     
 

Yritys:

 

Nimi: *

 

Lähiosoite: *

 

Postinumero ja toimipaikka: *

 

Puhelinnumero: *

 

Sähköposti:

* Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.