Sveitsiläinen Zenec on tuonut markkinoille Z-N875-multimediasoittimen. Yhdeksän tuuman kosketusnäytöstään huolimatta se on mahdollista asentaa yhden DIN-paikan tilaan, jos kojelaudan mitat ja hallitsimet muuten sen sallivat.

Näytön korkeutta ja kallistuskulmaa pystyy säätämään, ja sen tarkkuus on 1 024 x 600.
Älypuhelimen voi yhdistää soittimeen usb-johdolla ja käyttää joko Apple CarPlay- tai Google Android Auto -rajapintaa hyödyntäen esimerkiksi musiikkitoimintoja, karttoja ja puheluita suoraan soittimen kosketusnäytöltä. Soitin tukee myös puheohjausta. Peruutuskameroita voi liittää kolme kappaletta, ja tarjolla on säädettävät ja piilotettavat etäisyysviivat etäisyyksien arvioimiseksi.

Digitaalisen signaaliprosessorin avulla pystyy säätämään etu-, taka- ja subwoofer-kanavien yli- ja alipäästösuotimia. Tarjolla on graafinen 10-alueinen taajuuskorjain soundin viilaukseen. Aikaviiveitä pystyy säätämään viisikanavaisesti, kullekin kanavalle erikseen – etäisyyden ja ajan mukaan. Niin saa stereokuvan optimoitua parhaaksi mahdolliseksi jommallakummalla etupenkillä. Hinta: 799,90 euroa.

Lisätietoja: www.simex.fi

Katso esittelyvideo tästä: