Tietoa tilauksista ja tilausten säännöt:

– Autosound-lehti on tilattavissa painettuna eli ns. printtilehtenä tai digitaalisena näköislehtenä ja pdf-tiedostona.
– Printtilehden tilaus sisältää myös digilehdet.
– Lehtitilaukset ovat kestotilauksia tai määräaikaisia tilauksia.
– Kestotilaukset ovat edullisin tilausmuoto ja ne jatkuvat automaattisesti niin pitään kun tilaaja haluaa. Tilaukset laskutetaan aina tilauskausittain.
– Tilaus voidaan irtisanoa koska tahansa tilauskauden aikana ja tilaus päättyy maksetun tilauskauden loputtua.
– Tilaus voidaan päättää veloituksetta myös 14 vuorokauden sisällä uuden kestotilauskauden alusta, joka katsotaan alkaneen tlauskautta koskevan laskun/tilausvahvistuksen vastaanottamisesta.
– Peruutusilmoituksen voi tehdä kirjallisesti, puhelimitse tai sähköisen asiakaspalvelun kautta. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.
– Erääntyneen laskun maksuhuomatuksista veloitamme 5 euroa ja perintätapauksissa perintäkulut,Jos tilausmaksua ei ole maksettu, katkaistaan lehden lähettäminen kunnes lasku on maksettu.
– Maksamattomina peruutetuista tilauksista veloitetaan huomautusmaksun lisäksi siihen mennessä saatujen lehtien normaali kansihinta.
– Määräaikaistilaukset katkeavat automaattisesti maksetun tilausjakson loputtua. Saat tilauksen loppumisesta ilmoituksen.
– Printtilehden tilaus alkaa aina seuraavasta mahdollisesta numerosta, joka on seuraava ilmestyvä numero. Jos tilaus tehdään kuitenkin alle 10 päivää ennen seuraavan numeron ilmestymistä, voi tilaus alkaa vasta uusinta seuraavasta numerosta.
– Vain pelkkä digitilaus on mahdollista aloittaa jo ilmestyneestä numerosta tilaajan valinnan mukaan.
– Asiakkaalle/tilaajalle luodaan tilauksen yhteydessä automaattisesti verkkosivuillemme käyttäjätili: käyttäjätunnus (sähköpostiosoite) ja siihen liitetty salasana. Voit halutessasi muuttaa salasanasi käyttäjätilisi tiedoista.
– Painettu lehti toimitetaan tilaajalle postitse ja digilehdet ja verkkolehti ovat luettavissa käyttäjätunnuksella palvelussamme sekä ladattavissa myös offline-lukua ja tulostamista varten.
– Ostetut ja/tai tilatut lehdet näkyvät käyttäjätilisi “Omat Lehdet” alueella ja saat myös tiedon aina kun tilaukseen ilmestyy uusi lehti.
– Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt tai hänelle tulee olla tilaukseen huoltajan lupa.
– Lehden tilaushinnat sisältävät tuotteiden arvonlisäveron.

Vastuu lehden toimittamisesta:
– Autosound-lehdet ja verkkosisältö toimitetaan force majeure (lakko, tuotannolliset häiriöt yms.) -varauksin. Autosound-lehti ja sen kustantaja eivät suorita hyvitystä lakon tai muun ylivoimaisen esteen takia julkaisematta tai toimittamatta jääneistä lehdistä.

Tietosuoja:
– Autosound-lehden tilaajarekisteri perustuu lehtitilaussopimukseen asiakkaan ja kustantajan välillä.
– Tilaajarekisteri pitää sisällään asiakkaan yhteystiedot ja tilaamisen mahdollistavat tiedot: Sukunimi, etunimet, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite ja tiedot asiakkaiden tilauksista, toimituksista ja ostoksista.
– Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitoon, asiakasyhteydenpitoon ja markkinointiin. Rekisterin tietoja voidaan käyttää AVPlus Media Oy:n omaan suoramarkkinointiin, jollei asiakas ole suoramarkkinointia kieltänyt. Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei asiakas ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.
– Autosound-lehti ja AVPlus Media Oy käyttää näitä ja muita asiakassuhteen aikana syntyneitä tietoja tuote- ja palvelutarjonnan suunnitteluun sekä tarjonnan kohdistamiseksi. Tavoitteena on toimia asiakaslähtöisesti ja huomioida myös asiakkaan erilaiset ostokanavaan liittyvät tottumukset.
– Tietoja säilytetään palvelimilla, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Rekisterin tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.
– Asiakasrekisteristä voidaan luovuttaa nimi- ja osoitetietoja suoramarkkinointi tarkoituksiin. Rekisteristä luovutettavia tietoja voivat tällöin olla nimi- ja osoitetiedot. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen luovutus.
– Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Katso täältä tarvittaessa tarkempi rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Autosound-lehden ja verkkosisällön julkaisija ja ylläpitäjä:
AVPlus Media Oy (Y.tunnus: 2807985-7) – Kotipaikka Helsinki