AUTOSOUND digilehti (=verkossa luettava digitaalinen näköislehti) on luettavissa kaikilla laitealustoilla ja lehti on ladattavissa erikseen myös pdf-tiedostona offline-lukua varten.

TÄSSÄ NUMEROSSA:

ESITTELYSSÄ: Aikoinaan “Se ainoa! autosubbari
Cerwin-Vega ei moni, ainakaan nuorempi sukupolvi enää välttämättä tunne. Aikoinaan Cerwin-Vegan subbarit olivat kuitenkin Suomessa lähes synonyymi autosubbareille ja merkki ehdoton markkinajohtaja. Tässä tarina merkin historiasta.

KOKEILUSSA: Audiomittaukset älypuhelimella
Toistovasteen mittauksista pystyy päättelemään yhtä sun toista, ja taajuuskorjaimen säätämiseen mittaukset ovat lähes pakolliset. Nyt mittaaminen on mahdollista jopa puhelimella yhdessä reilun 30 euron hintaisen Dayton Audio IMM-6 -mikrofonin kanssa.

ESITTELYSSÄ: Zenec Z-N965 multimediasoitin
Zenec Z-N965 on 1-DIN:in asennusreikään sopiva, mutta suurella 9-tuuman näytöllä varustettu multimediasoitin, jonka ominaisuudet eivät jätä paljoa toivomisen varaa.

TIETOA & TAITOA: Näin poltat kaiuttimet
Miten 750 watin järeän subbarin saa rikottua vain 200-wattisella vahvistimella? Ja miksi sitä ei sitten saa vaihdettua takuuna uuteen? Tässä tanakkaa asiaa kaiuttimien tehosta ja tehonkestosta.

ESITTELYSSÄ: Autohifiä klassikoautoihin ja nostalgian nälkään
Klassikkoauton ja miksei uudemmankin kruunaa valmistusajan henkeä noudattava autosoitin. Alkuperäistä ei ole välttämättä saatavilla tai sen ominaisuudet eivät tyydytä. Onneksi retromalleja on saatavilla monen ikäisiin menopeleihin – joihinkin jopa autokohtaisesti valmiiksi räätälöityinä. Eikä hyvä käytettykään ole välttämättä huono vaihtoehto.

TEE-SE-ITSE: Kaiuttimet peilikolmiohin “hetkessä”
Kello näyttää kahdeksaa lauantai aamuna. Tehokasta työaikaa on käytettävissä reilu kymmenen tuntia. Mitä kaikkea voi parempaa ääntä hakeva autohifisti tehdä tuossa ajassa? Yksi varsin hyvä tapa parantaa äänentoisto seuraavalle tasolle, on rakentaa esimerkiksi peilikolmioihin suunnatut paikat diskanteille tai laajakaistaelementeille.

TIETOA & TAITOA: Mitä ääni on ja kuinka sen kuulemme?
Kuuleminen, ja oikeastaan vielä enemmän kuunteleminen, on paljon muutakin kuin äänen havaitsemista. Mitä kaikkea on syytä tietää, jos omaa kuuloaan haluaa parantaa, ja voiko kenestä vain tulla kultakorva?

KOKEILUSSA: Audison APBX 8 AS2 -kompakti aktiivisubwoofer
Autojen tehdasasennetut äänentoistojärjestelmät jättävät usein toivomisen varaa varsinkin alataajuuksien osalta. Asian korjaamiseen on kuitenkin tarjolla ratkaisuja. No eihän tämä nyt ihan rintakehää potki, mutta yllättävän tukevat soundit siitä silti lähtee.

JA TIETENKIN TUTUT VAKIOPALSTAT:
Uutisia, uusia tuotteita ja vähän muutakin eli ajankohtaiset asiat ja uudet tuotteet.
EMMA tiedottaa: Emma Finlandin asioita kisaajille ja kisoista kiinnostuneille.
Ja vielä levyarviot.

Tulossa seuraavassa numerossa:
Tämä on aina lehden luetuin sivu eli hyvää jaksaa odottaa.