HUOM! Nyt myös AutoSound-lehden tutustumistarjous 3 nro alkaen vain 9,90 €

AUTOSOUND digilehti (=verkossa luettava digitaalinen näköislehti) on luettavissa kaikilla laitealustoilla ja lehti on ladattavissa erikseen myös pdf-tiedostona offline-lukua varten.

TÄSSÄ NUMEROSSA:

EISA Awards 2022-20230
EISA on jälleen valinnut vuoden parhaat tuotteet autoon ja vähän muuallekin.

TESTISSÄ Zapco AP Z-150.6 AP
Highend-pääte perinteitä kunnioittaen, mutta modernilla twistillä.
Zapco on eräs vanhimmista huippuluokan autohifilaitteisiin keskittyneistä merkeistä. Sen historia ja vahva panostus äänenlaatuun juontaa juurensa aina vuoteen 1974 saakka. Tätä vahvaa perintöä edustaa hienosti myös – tavallaan moderni – 6-kanavainen Zapco Z-150.6 AP.

TIETOA JA TAITOA: Bandpass-kotelot
Bandbass-kotelo, suomeksi kaistanpäästökotelo tai tuttavallisemmin pämppäri on kotelotyypeistä eksoottisin ja myös vaikein suunnitella ja toteuttaa, mutta parhaimmillaan se tarjoaa todella paljon tukevaa potkua jo kohtuullisella vahvistinteholla. Ja tottakai myös hyvällä soundilla.
Tietoa ja teoriaa bandpass-koteloista. Tästä eväät onnistuneeseen koteloon.

Gladen ATM 2/4 -”terminaalivahvistin”
Maailman helpoin tapa toteuttaa nopeasti siirrettävä aktiivisubbari autoon.
Gladen ATM 2/4 -terminaalivahvistin on kätevä tapa toteuttaa helposti siirrettävä aktiivisubbari. Tällä muutat minkä subbarikotelon tahansa “aidoksi” aktiivisubbariksi omalla vahvistimella.

Traxter MT-1 GPS-paikannin
Näet aina ja koska vain missä autosi liikkuu.
GPS-paikantimella voi seurata ajojaan ja löytää varastetun tai parkkipaikan automereen kadoneen kulkupelin. Traxter MT-1 ei maksakaan kuin viisi kymppiä, mutta miten hyvin se toimii?

ANFILITE -kojelaudan älynäyttö
Päivitä auto helposti android aikaan monipuolisella ja kätevällä älynäytöllä. Peruutuskamera ja navigaattori on mahdollista hankkia autoon jälkikäteenkin – eikä silloin tarvitse edes luopua mieleisestään autosoittimesta

Toyota Yaris GR – Vakiosta paremmaksi
Toyota Yarista voidaan parantaa monella tavalla: kulkua ja ajettavuutta merkin omalla viripajalla
ja äänentoistoa toisella.

SUURVERTAILU: Edulliset 165 mm 2-tie erillissarjat
Suurvertailussa kymmenen edullista, osa jopa suorastaan halpaa 165 millimetrin 2-tie-erillissarjaa hintaluokassa 60–130 euroa. Kaikista lähti ääntä, eikä muuten ollenkaan huonoa, mutta toiset vain soivat paremmin kuin toiset. Eikä hintakaan välttämättä ollut se ratkaisevin tekijä.

Kolme halpaa aktiivisubbaria Biltemasta
Testissä kolme erilaista mutta erittäin edullista aktiivisubbaria. Ja tietenkin Biltemasta, alkaen vain 109 euroa. Odotukset eivät olleet korkealla, mutta niin vain leuka loksahti yllättävän alas.

JA TIETENKIN TUTUT VAKIOPALSTAT:
Uutisia, uusia tuotteita ja vähän muutakin eli ajankohtaiset asiat ja uudet tuotteet.
Ja vielä levyarviot.

Tulossa seuraavassa numerossa:
Tämä on aina lehden luetuin sivu eli hyvää jaksaa ja pitää odottaa.