AUTOSOUND digilehti (=verkossa luettava digitaalinen näköislehti) on luettavissa kaikilla laitealustoilla ja lehti on ladattavissa erikseen myös pdf-tiedostona offline-lukua varten.

TÄSSÄ NUMEROSSA MM:


ESITTELYSSÄ:

Jami Skoun Volvo S40 B&W ’04
Kisakonkari ja pitkäaikainen EMMA:n kuuntelutuomari Jami Skou on mennyt oman Volvonsa laitteiston kanssa vahvasti trendejä vastaan. Siinä missä kisakumppanit asentavat autoihinsa toinen toistaan arvokkaampia laitteita, kustantaa Jamin hifisetti kokonaisuudessaan alle 2500 euroa. Tämä ei ole kuitenkaan ollut este huikealle kilpailumenestykselle!

Juuso Heinosen Mercedes-Benz E 220 CDi ’14
EMMA Finlandin puheenjohtajan Juuso Heinosen edellinen auto oli lehtemme esittelyssä noin viisi vuotta sitten. Tämän jälkeen laitteisto ja auto ovat vaihtuneet, mutta auton merkki on kuitenkin edelleen pysynyt Mersussa. Tässä esittelyssä tutkailemme miltä Juuson nykyisen menopelin rauhassa kypsytelty huippulaitteisto näyttää ja erityisesti kuulostaa!

2020-2021 EISA VOITTAJAT
EISA (Expert Imaging and Sound Association) asiantuntijajäsenet ovat jälleen valinneet testeissä ja tutkimuksissa parhaaksi katsomansa – EISA Awards -kunniamainintaan oikeuttavat viihde-elektroniikka tuotteet. Tuoteryhminä hifilaitteet, televisiot, kotiteatterilaitteet, mobiilituotteet ja kamerat.
Nyt esittelyssä kaikki InCarEntertainment-luokan tuotteet.


KOKEILUSSA JA TESTISSÄ:

Musway M4+ ja M6v3 DSP-vahvistimet sekä ONE 1000 monovahvistin.
Saimme Hifitalolta Suomessa melko tuntemattomalla merkiltä läjän erityisesti plug’n play -tyyliseen asennukseen sopivia vahvistimia ja tarvikkeita. Tämä tuntuu olevan kova trendi tänä päivänä päivittää autojen alkuperäistä äänentoistoa. Otetaanpa siis selvää millaista tavaraa nämä Muswayt ovat!


RAPORTIT:

EMMA Finlandin finaalikilpailut Kalajoella 17.-19.9.2021
EMMA EMMA Finlandin kauden päätöskisa miteltiin viimevuotiseen tapaan Kalajoella Hiekkasärkät Areenalla. Viikonlopun kestävään tapahtumaan oli saatu mukaan noin kuutisenkymmentä autoa, jotka aikaansaivat yli 80 kilpailusuoritusta


TIETOA JA TAITOA:

Pienten keskiäänikaiuttimien dynamiikkaa refleksikoteloilla.
EMMA Autohifin ikuinen kädenvääntökysymys on se, kumpi on parempi.
Kaksitie vai kolmetie -etukaiutinjärjestelmä? 

AutoSound projekti:  Volvo V70 ’13 – OSA 9
Nyt Toimittajamme Mikko Laine on saanut uuden Volvonsa asennuksiltaan kuntoon vastoin kaikkia odotuksia. On aika kurkistaa tilanne tässä kohtaa, kun Suomen kisakausi on ohi ja katse on tulevassa. Millainen autosta tuli, miten sitä aiotaan jatkojalostaa ja ennen kaikkea – miten se soi?

Sensuroimaton Viljamaa – Osa 16.
Joku pitää talvesta ja hyvä niin. Valitettavasti minun mielestäni talvessa on parasta sen päättyminen. Kunnioituksesta (ha ha) lukijoita kohtaan kirjoitan tähän vain olennaisia faktoja talvesta. Epäolennaisten asioiden läpikäyminen voisi lisätä kaamosmasennusta entisestään.

Jonnet ei muista Osa 16.
Nykyaikana erilaiset digitaaliset signaaliprosessorit hemmottelevat autohifin harrastajia ja mitä uskomattomimmat kytkentävariaatiot onnistuvat reaaliaikaisena suoraan kuljettajan paikalta käyttäen apuna tietokonetta, tai älypuhelinta. Aina ei kuitenkaan ole ollut näin, sillä vain joitain vuosikymmeniä sitten monimutkaisen autolaitteiston kytkeminen oli huomattavasti haastavampaa.


Ja muut vakiopalstat:

Pääkirjoitus
Tuoteuutiset
EMMA Finland tiedottaa!
Kuukauden kuunnelluimmat
Tulossa seuraavassa numerossa