AUTOSOUND digilehti (=verkossa luettava digitaalinen näköislehti) on luettavissa kaikilla laitealustoilla ja lehti on ladattavissa erikseen myös pdf-tiedostona offline-lukua varten.

TÄSSÄ NUMEROSSA:

RAPORTTI: EMMA Finaalit 2022
Pikakatsaus tämän vuoden parhaisiin

KOKEILU: Xtrons TIA712L -multimediasoitin
Android-autosoitin on periaatteessa kuin täysverinen kannettava tietokone kera kaikkien sovellusten ja ilman riippuvuutta älypuhelimesta. Tämä tarjoaa paljon mahdollisuuksia ja tässä kohtuuhintaan.

KOKEILU: Hifonics bandpass-subbarit
Hifonicsin valmiit bandpass-subbarit (Atlas ATL12BP ja Brutus BXi12BP) tarjoavat sekä näyttävyyttä että muhkeaa potkua samassa paketissa.

HISTORIAA: Brax Power Station
Highend-virtakeskus 1990-luvulta. Virtakondensaattorit olivat 1990-luvulla autohifissä iso juttu. Virtakondensaattorin tehtävä oli (ja on toki edelleen) tasata vahvistimien suurten virtapiikkien aiheuttamaa akun jännitteen vaihtelua. Eikä fysiikka ole vuosien varrella mihinkään muuttunut. Myytiinpä intohimoisimmille autohifisteille aikoinaan jopa tällaisia kokonaisia virtakeskuksia.

VERTAILU: Highend-diskantit
Näillä pienillä elementeillä on yllättävän suuri vaikutus äänen. Vertailussa kuusi kovanluokan diskanttia hintaluokissa 700-2000 euroa. AI-Sonic Solo1, Audio System AV26, Focal Utopia M TBM, Gladen Aerospace 60 AMT, Ground Zero Ultra T-30, Morel Supremo Piccolo Lotus

SUURVERTAILU: Budjettiluokan 12-tuumaiset
Best bass for less money! Eli hyvä 12-tuumainen pienellä budjetilla. Se on vain tyhmää maksaa kunnon subbarista liikaa. Siksi mekin päätimme testata markkinoiden edullisimmat 12-tuumaiset subbarit. Niiden kanssa tuli eteen kaikenlaista, ja lopputulemakin oli yllätys! Mukana: Audio System Carbonon 12, Biltema 31-230, DD Audio Rl-SW12-D2, DLE Heavy Force HF12S, DLE Full Force FF12 500d4m Focal Auditor RSB300, Gladeb Alpha 12m Ground Zeroo GZiW 300, JBl STAGE 122d, Pioneer TS-A30S4, Rockford Fosgate Punch P1S4-12

TIETOA JA TAITOA: Bandpass-kotelot osa 2
Bandpass-koteloilla on monia etuja. Yksi sellainen on suuri herkkyys, hyvät äänenpainevarat ja silti riittävän alas ulottuva toisto hyvin kompaktista kotelosta. Tässä ohjeet yhteen sellaiseen.

JA TIETENKIN TUTUT VAKIOPALSTAT:
Uutisia, uusia tuotteita ja vähän muutakin eli ajankohtaiset asiat ja uudet tuotteet.
Ja vielä levyarviot.

Tulossa seuraavassa numerossa:
Tämä on aina lehden luetuin sivu eli hyvää jaksaa ja pitää odottaa.