AUTOSOUND digilehti (=verkossa luettava digitaalinen näköislehti) on luettavissa kaikilla laitealustoilla ja lehti on ladattavissa erikseen myös pdf-tiedostona offline-lukua varten.

TÄSSÄ NUMEROSSA MM:


ESITTELYSSÄ:

Janne Paajasen Opel Vectra ”Veijo” 1.9 TDi ’06
Paajasen Janne tuli Opel Vectransa kanssa toiseksi ESQL U One Class -luokassa tämän syksyn EMMA Finlandin finaaleissa. Autolla kisattiin myös nelossijan arvoisesti ESPL:n puolella, mutta äänenlaatu on omistajan kertoman mukaan tässä setissä kuitenkin se tavoitellumpi ominaisuus.

Ville Santikon Volvo S80 Classic 2.5 ’06
Tässä artikkelissa otamme esittelyyn porilaisen somepersoonan Ville Santikon S80 Volvon, jolla mies nappasi tuplapronssia EMMA Finlandin SQ M-Cat OEM ja ESPL S-Cat T4W -luokista kuluneen syksyn finaalikisoissa. Lisäksi perehdymme kattavasti Villen kymmenvuotiseen harrastushistoriaan autoäänentoiston parissa. .

Teemu Savolaisen VW Caddy 2.0 Carrera Cup ’08
Imatralta kotoisin oleva Teemu Savolainen nappasi tämän syksyn EMMA Finlandin finaalikilpailuissa hopeaa ESPL S-Cat W-Lim -luokasta ja siihen päälle vielä pronssia ESQL U One Class -luokasta. Teemun Caddy onkin rakennettu selkeän kaksijakoisesti ja fiksusti, molempien kilpailumuotojen tarpeet huomioiden.

Kalle Kotkan VW Crafter 2.5 TDi ’12
Pancadao on autohifirakentamisen tyylisuunta, joka on erityisen vahvasti muodissa Brasiliassa. Siinä pyritään maksimoimaan laitteiston midbasso- ja keskiäänielementtien kartiopinta-ala, ja syöttämään kyseisille äänialueille niin paljon tehoa kuin ikinä mahdollista. Lopputuloksena on parhaimmillaan henkeäsalpaava äänenpaine ja potku, ilman että sitä tuotettaisiin perinteisempään tapaan subbareilla. Kotkan Kallen paketti-Volkkari tarjoaa tätä ilotulitusta puhtaimmillaan!

Matti Punnan Toyota Celsior ’02
Loviisalainen Matti Punna on tässä taannoin jo tehnyt Autosound-debyyttinsä Toyota bB:llä ja nyt on luvassa jatkoa! Tällä kertaa kärryksi on saatu saman merkin edustusluokan oikealta ajettava Celsior. Mosconin ja Gladenin mallistolla on kasattu varsin mallikas setti ja viimeistelykin on hypännyt luokkaa ylemmäs. Eikä se nälkä tälläkään vielä kuulemma ole tyydytetty.


KOKEILUSSA JA TESTISSÄ:

Saphe Drive -liikenne- ja nopeuskamera -hälytin
Saphe Drive on kaikessa yksinkertaisuudessaan mainio varuste kameratolppien ja erilaisten liikennetapahtumien ilmaisuun – ja siten myös ylinopeussakkojen minimoimiseen.


TIETOA JA TAITOA:

Free air subwoofer painekammiolla
Nykyaikaisessa autohifissä tilansäästö puhututtaa enemmän, kuin takavuosien suuret kotelot ja massiiviset järjestelmät. Kiitos nykyaikaisen tekniikan, autohifilaitteet ovat kutistumaan päin laadun silti juurikaan siitä kärsimättä. Pienikokoinen subwooferkotelo asettaa kuitenkin toistolle omat haasteensa ja samoin sitä ohjaavalle vahvistimelle.

AutoSound projekti:  Volvo V70 ’13 – OSA 5
Tabletit ja muut kannettavat mediatoistovälineet yleistyvät autohifikäytössä kovaa tahtia. Ne pitää myös saada pysymään hyvin paikallaan ja samalla mahdollistaa niiden lataus sekä ne pitäisi saada helposti matkaan. Nyt pitäisi tehdä autoon hyvin istuva integroitu tablettiasennus

Sensuroimaton Viljamaa – Osa 12.
Nyt eletään Black Weekin jälkimainingeissa ja tekee mieli hieman avautua tarjouksista ja menköön samaan rahaan avautuminen kaupankäynnin jalosta taidosta.

Jonnet ei muista Osa 12.
Aika ajoin audiomaailmaan on putkahdellut keksintöjä, joiden merkityksellisyys tulevaisuuden hifisteille on ollut harppauksiltaan suurempaa, kuin ensimmäisen ihmisen kuukävely. Ainakin kuvainnollisesti. Ehkäpä eräs merkityksellisimmistä on ollut CD-levyn saapuminen ja niiden informaatiota toistavien soittimien yleistyminen.


Ja muut vakiopalstat:

Pääkirjoitus
Tuoteuutiset
EMMA Finland tiedottaa!
Kuukauden kuunnelluimmat
Tulossa seuraavassa numerossa