Focal on tehnyt INSIDE-mallistollaan auton äänenlaadun päivittämisen käyttäjälle helpoksi. Mallistoon kuuluu alkuperäisiin liittimiin kiinnitettäviä johtosarjoja vahvistimiin ja kaiuttimiin sekä yksilöllisiä ratkaisuja eri automalleihin.

Mallistoon kuuluva Focal FIT 9.660 on signaaliprosessorilla varustettu vahvistin, joka tarjoaa yhdeksän kanavaa sekä kaikkiaan 660 wattia jatkuvaa tehoa pienestä (215 x 163 x 45 mm) koosta huolimatta. Kanavista kolme toimii ab-luokassa ja tuottaa tehoa 20 wattia neljän ohmin kuormalla. Kuusi kanavista puolestaan toimii d-luokassa ja tuottaa 100 wattia kahden ohmin kuormalla.

Vahvistimen säätöjä ei pääse itse rukkaamaan, vaan autokohtaiset asetukset on ladattavissa usb-tikulle suoraan www.focal-inside.com -sivustolta. Näin soundi on sellainen, millaiseksi Focalin insinöörit ovat sen suunnitelleet. Säätövalikoimaan kuuluu 10-kaistainen parametrinen taajuuskorjain, ylipäästö-, alipäästö- ja kaistanpäästösuotimet sekä aikaviiveasetukset 0,05 millisekunnin portailla.

Hinta on 525 euroa.

Lisätietoja: Hifitalo