Subbari vaatii lähes aina kunnon kotelon. Kotelon voi tehdä itse ”pitkästä puusta” lähtien tai määrämittaan sahatusta mdf-levystä tai ostaa valmiina. Niitäkin saa verhoilemattomana tai verhoiltuna. Jos aika on kortilla ja budjetti rajalllinen, niin Autoconnectin kotelon laittaa nipuun alle 10 minuutissa.

Kun tekee itse kokonaan, saa juuri oikean kokoisen, niin tilavuudeltaan kuin mitoiltaan. Ja kotelon voi sitten verhoilla halutulla tavalla. Tämä vaatii kuitenkin aikaa, tilaa ja monen moisia työkaluja. Ja omalle työlle pitää myös laskea oma hintansa. Helpoimmalla pääsee kun hankkii valmiin kotelon. Elementti vain kiinni, kontiin ja rokki soimaan.

Eräs vaihtoehto on Autoconnectin ”puolikootut” kotelot: Kotelon kaikki paneelit on valmiiksi verhoiltu ja osittain tavallaan jopa kiinni toisissaan. Tehtäväksi jää vain liiman levittäminen liitoskohtiin, sivupaneeleiden sijoittaminen paikalleen, kotelon osien kääntäminen paikoilleen sekä muutaman ruuvin ruuvaaminen. Eikä muuta kuin elementti kiinni, rokki soimaan ja luu ulos!

Kotelon mukana toimitetaan kaikki tarvittavat ruuvit sekä liimat, eikä kotelon kasaamiseen mene kuin 5-10 minuuttia.

Kaiutinterminaalikin johtoineen on valmiiksi asennettu ja kaikki ruuvinreiät ovat valmiina.

Mallisto käsittää neljä koteloa: 10-tuumainen suljettu (20 L), 12-tuumainen suljettu (33,5 L) ja refleksi (36,5 L / Fb 48 Hz) sekä refleksikotelo kahdelle 12-tuumaiselle (81 L / Fb 38 Hz). Refleksikotelot ovat viritetty refleksitunnelilla. Koteloiden seinämät ovat 15 mm MFD-levyä. Koteloiden hinnat alkaen 89,90 €.


Lisätietoa ja maahantuoja: Audio Hellman