Helix DSP Ultra on High Resolution DSP, joka vie merkin maahantuojan mukaan DSP:t 2020-luvulle. Kuten nimikin jo kertoo, Helix DSP ULTRA on aivan jotain muuta kuin yksi uusi prosessori jossa on pari kanavaa enemmän. ULTRA on laite joka vie AI Groupin mukaan DSP-laitteet aivan uudelle tasolle ja näyttää Audiotec Fischerin osaamisen DSP teknologian edelläkävijänä. Laskentatehoa voidaan parantaa vain lisäämällä laskentatehoa. ULTRAssa on kaksi kaikkein tehokkainta 64 bittistä audio signaaliprosessoria mitä Analgo Devicesin valikoimista löytyy. Uskomattomat 2.4 miljardia MAC operaatiota sekunnissa mahdollistavat kahdentoista yksittäisen kanavan käsittelyn ja 96 kHz näytteenottotaajuuden.

Uusi 32 bittinen ACO platform mahdollistaa nopean toiminnan kaikessa mutta se tekee myös paljon muuta. Tärkeimpänä ominaisuutena laitteesta löytyy OEM-äänilähteiden signaalin analysointi ja vasteen automaattinen suoristaminen. Tällä kompensoidaan sisääntulosignaalin vääristymät, joita OEM-laitteissa usein on tehty kompensoimaan huonolaatuisia alkuperäisiä kaiuttimia.

ULTRA asentuu maahantuojan mukaan saumattomasti minkä tahansa OEM-äänilähteen perään ADEP.3 piirin ja uskomattoman laajan sisääntuloherkkyyden ansiosta.

4-32 Voltin sisääntuloherkkyys kaiutintasoisessa sisääntulossa mahdollistaa asennuksen OEM-vahvistinten perään niissä autoissa joissa sen poistaminen soittimen perästä on mahdotonta.

Suositushinta 1399 euroa.
Lisätietoja: AI Group
0207-699 860


Koonnut: Janne Soilakari