AutoSound 6/2019 (nro. 133)


Uusimmassa Autosoundissa  (6/2019) sisältönä mm.

Esittelyssä kaikki EMMA Finland finaalivoittajat!
Esittelemme jokaisen EMMA Finlandin finaalikilpailuissa luokkansa voittaneen auton.
Lue juttu niin tiedät miten absoluuttinen huippuhifilaitteisto rakennetaan, ja millä komponenteilla!

SK-Autosoundin Volkswagen Caddy  "Music Delivery" '05
Samu Kaunisto luotsaa Espoossa sijaitsevaa SK-Autosoundia, joka on kotimaamme autohifiasentamokentällä tunnettu erityisesti mittavista ja todella tyylikkäistä asennuskokonaisuuksistaan. Firman tuore demoauto ei ainakaan latista tätä käsitystä, päinvastoin!

Pasi Kalliojärven Skoda Octavia Combi  RS 230 DSG '17
Pasi Kalliojärvi myy työkseen autohifiä tamperelaisessa alan erikoisliikkeessä Powersetissa. Kahden pienen lapsen isä tarvitsee kuljetuskapasiteettia, joten autoa ei ennakkoasetelmista huolimatta pystytä uhraamaan täydellisesti äänentoistolle. Nykypäivän ratkaisuilla paatuneen hifistin vaatimukset voidaan kuitenkin täyttää yllättävänkin vähillä muutoksilla!

JL Audio RD1500/1
JL Audio on perinteikäs amerikkalainen valmistaja. Subwoofervalmistajana aloittanut valmistaja on jo vuosia sitten laajentanut tuotantonsa kattamaan lähes kaikki autohifilaiteryhmät. JL Audion vahvistinmallistoon kuuluu nykyisin useita mallisarjoja. RD-sarja kuuluu malliston uusimpiin tulokkaisiin

Helix S 62C 2-tie erillissarja
Saksalainen Audiotec Fischeriin kuuluva Helix on tällä hetkellä todella tunnettu
merkki signaaliprosessoririntamalla. Merkin alle kuuluu silti edelleen paljon muutakin, ja myös muuta tuoterepertuaaria kehitetään. Malliesimerkkinä tästä toimii tuore Helix S 62C erillissarja, joka on oikeasti aika hyvä!

Kenwood DMX8019DABS multimediasoitin
Nykyaikaisten autosoittimen ominaisuudet kehittyvät ja lisääntyvät koko ajan. Kenwood DMX8019DABS on moderni versio perinteisestä 2-DIN kokoisesta laitteesta: siinä ei ole CD tai DVD-koneistoa, mutta sitäkin enemmän langattomaan älypuhelin yhteyteen perustuvia ominaisuuksia. Otimme käyttötestiin tämän juuri EISA-palkinnolla palkitun soittimen.

Ground Zero GZRC 165.2SQ 2-tie erillissarja
Noin 200 euron hintaluokan 6,5-tuumaiset 2-tie erillissarjat kuuluvat markkinoiden myydyimpiin autokaiuttimiin. Tällä rahalla voi oikein sijoitettuna saada toistimet, joiden suorituskyky riittää yllättävänkin pitkälle. Ground Zeron Radioactive-sarjan uusi tulokas vahvistaa edellä esitettyä näkemystä.

Jonnet ei muista Osa 6.
Puhuttaessa autoäänentoistosta, ei voida välttyä puhumasta sen haasteellisuudesta. Oliko ennen kaikki paremmin, no ei välttämättä, mutta monikin asia ja äänentoiston ongelma saatettiin kokea vähän erilailla kuin nykypäivänä.

JA PALJON MUUTA...

LISÄTIETOA JA OSTA UUSIN LEHTI TÄÄLTÄ

AutoSound on tilattavissa paperilehtenä, mutta luettavissa kätevästi myös digitaalisena näköislehtenä.
Yksittäisiä "irtonumeroita" on saatavana ainoastaan digilehtinä.

Jos et ole vielä tilaaja ja haluat lukea uusinta tai edellisiä lehtiä, niin löydät ne digilehtinä kohdasta "LEHDET".
TAI TEE TILAUS ja pääset heti lukemaan uusinta lehteä.