Kisat, tapahtumat yms, ja virtaa tarvitaan enemmän tai vähemmän.
12V virtalähteet autolle ovat olleet sangen kalliita ja isoja. Vieläkin näkee isoja akkulatureita ja apukäynnistimiä. No ajavat nekin asiansa jossain tilanteissa, mutta ”hieman” sivistyneempi ja laitteistonkin kannalta turvallisempi tapa on käyttää tehtävään suunniteltuja virtalähteitä.
No tällaisia ei markkinoilla ole juurikaan ollut paitsi nyt: Brasilialaisella autovahvistimiin erikoistuneella Stetsomilla on tarjolla useita autohifikäyttöön suunniteltuja virtalähteitä aina 20 ampeerista 200 ampeerin kapasiteettiin saakka. Hinnat alkaen 129 euroa (Stetsom Infinite 20A) ja päättyen 599 euroon (Stetsom Infinite 200). Joo, ei ihan ilmaista, mutta asiakkaat varmaan pääosin sponssiautoja ja/tai maahantuojien ja kauppiaiden omia demoautoja.

Lisätietoja (ja ostopaikka) virtalähteistä löytyy >>täältä<<

Tässä myös hauska demovideo:


Stetsom?
Stetsom on siis brasilialainen autohifimerkki tai tarkemmin ehkä määriteltynä pääosin autovahvistinmerkki. Repertuaariin kuuluu tosin myös erilaisia tarvikkeita, välijohtoja ja myös ammattipuolen miksereitä ja joitain ääniprosessoreita. Pääosa tuotteista siis kuitenkin autovahvistimia, ja mallisto on itse asiassa hyvinkin laaja.