Focal FIT 9.660 on Focal INSIDE kaiutinmalliston kanssa toimimaan suunniteltu erittäin monipuolinen Plug&Play DSP vahvistin.

Pieneen ja kompaktiin kokoon on saatu laitettua 9-kanavainen vahvistin, joka luovuttaa 660w jatkuvaa tehoa, sisältää monipuoliset DSP ominaisuudet ja mikä parasta: Asentamisen helppouden! Tämä takaa, että pystyt helposti päivittämään autosi äänentoiston uudelle tasolle helposti ja edullisesti. Focal INSIDE tarjoaa useampaan automalliin yksilöllisen ratkaisun sekä alkuperäisiin liittimiin sopivan johdotuksen niin kaiuttimien kuin vahvistimien osalta.

Mallikohtaisten johtosarjojen lisäksi tarvittavat säädöt on tehty valmiiksi juuri autoanne varten. Menet vain focal-inside.com sivustolle, valitse oman automallisi, lataat valmiin asennustiedoston USB-tikulle ja laitat sen FIT 9.660 vahvistimeen. Näin pääsee helposti nauttimaan Focalin insinöörien juuri haluttuun automalliin suunnittelemasta ja testaamasta äänimaailmasta. Huomioitavaa on, että vahvistin ei ole loppukäyttäjän muokattavissa, vaan autokohtaiset asetukset haetaan vahvistimeen aiemmin mainitun sivuston kautta.

Ominaisuudet:

Suorituskykyinen 9-kanavainen kompakti Plug&Play DSP-vahvistin
Mallikohtaiset DSP asetukset ladattavissa www.focal-inside.com
Laaja valikoima Focal INSIDE mallikohtaisia johtosarjoja helppoon asennukseen
Alkuperäiseen auton Start & Stop järjestelmään yhteensopiva

Tekniset tiedot:

9 -kanavainen DSP-vahvistin
3 kpl A/B-luokan kanavaa 3 x 20W RMS 4 ohmiin
6 kpl D-luokan kanavaa 6 x 100W RMS kahteen ohmiin
10 -kaistainen parametrinen EQ
Ylipäästö-, alipäästö- ja kaistanpäästösuotimet
Aikaviiveasetukset 0.05 ms välein
Mitat (LxSxK): 215 x 163 x 45 mm

Suositushinta: 523,95 euroa
Lisätietoa: hifitalo.fi/products/focal-fit9-660-9-kanavainen-dsp-vahvistin