Xtrons TIA702L on uusi yleismallinen Android-multimediasoitin 2-din-paikalle. Siinä on Android 11 -käyttöjärjestelmä, jota pyörittää kahdeksanytiminen prosessori neljän gigatavun DDR4-keskusmuistin ja 64 gigatavun tallennusmuistin voimin. Tarjolla on 4G LTE -yhteys, joten soitinta ei tarvitse käyttää kännykästä jaetun netin voimin. Myös kaksi wifi-taajuutta löytyy sekä tuki nettiyhteyden jakamiselle usb:n kautta.

Näyttö on kooltaan seitsemän tuumaa ja yltää 1 024 x 600 pikselin hd-laatuun. Se käyttää ips-paneelitekniikkaa, mikä on tavallinen keskihintaluokan mobiililaitteissa. Käyttöliittymän pystyy vaihtamaan, ja tuettuna on myös PiP- eli Picture in Picture -tila sekä multitaskaaminen jaetulla näytöllä. Laite tukee ohjauspyörän säätimiä.

Videota laite toistaa 2K-tasoisena. Mukana on tuki AHD-kameralle ja viiveetön peruutuskameratila. AD/DA-muuntimena ja signaaliprosessorina toimii AKM 7735. CarPlay on tarjolla langattomana ja Android Auto puolestaan sekä langallisena että langattomana. GPS-navigoinnin luvataan olevan tarkka. Erikseen on saatavilla kamera, obd, dvr, dab tpms, näppäimistö, hd/rca-lähtö ja mikrofoni. Tehoa ilmoitetaan irtoavan 4 x 48 wattia.

Xtrons TIB110L -soitin puolestaan tarjoaa peräti 10,1 tuuman näytön 2-din-paikalle. Se yltää 1 024 x 600 -tasoiseen hd-tarkkuuteen ja on toteutettu ips lcd -tekniikalla. Jaetun näytön tuki löytyy myös ominaisuuslistalta. Mukana on sisäänrakennettu GPS-vastaanotinmoduuli, mitä varten on ulkoinen antenni. Ohjauspyörän säätimien tuki on sisäänrakennettuna.

Laite on varustettu kahdeksanytimisellä suorittimella, neljän gigatavun ram-käyttömuistilla ja 64 gigatavun tallennusmuistilla. CarPlay ja Android Auto ovat tuettuina lisävarusteiden avulla. Näyttö on vaakatason lisäksi käännettävissä pystyasentoon. Videoita pystyy katsomaan 2K-laadulla. Lisävarusteena on saatavilla 3G/4G-sovitin.
Liitäntäpuolelta löytyy usb ja sd-muistikortti sekä dvr- ja kameraportit. Laitteesta löytyy tuki OBD2:lle ja rengaspaineen seurannalle.

Bluetooth-yhteys on versiota 5.0 ja varustettu parempaa äänenlaatua tarjoavalla aptX-koodekilla. Bluetooth-jako on myös tuettuna, samoin handsfree ja netin jakaminen sen kautta.
Hintaa on parikymppiä enemmän eli 449 euroa.

Lisätietoja: sk-autosound.fi