Sennheiser ja Continental ovat kehittäneet kaiuttimettoman Ambeo 3D-autoäänijärjestelmän, jossa perinteisten kartiomallisten kaiutinelementtien sijaan Ambeo Ac2ated Sound teknologia käyttää auton sisätilan pintoja, kuten a-pilari, katto- ja oviverhoilu ja hattuhylly, äänivärähtelyn tuottamiseen joilla jokaisella on oma taajusskaistansa.

Ac2ated teknologian yksi isoista eduista on painon- ja tilansäästö (jopa 90 prosenttia) joka on erityisesti sähköautojen kohdalla tärkeää. Sennheiserin Ambeo Mobility -tekniikkaan integroituna Ac2ated järjestelmän kanssa äänikuvasta tulee kolmiulotteinen ilman, että lähdemateriaalin tarvitsee sisältää mitään tehosteita. AmbeoMobility luo algoritmien pohjalta stereosignaalista sellaisen, että siitä saadaan paras mahdollinen lopputulos.

Ambeo -järjestelmä sisältää myös niskatukiratkaisun, joka tuo äänen kirjaimellisesti korvillesi. Innovatiivinen niskatuki on suunniteltu täydentämään Ambeo -äänijärjestelmää luomalla jokaiselle autossaolijalle ainutlaatuisen mukautetun äänikokemuksen. Mikäli puhut puhelua, niin järjestelmä huolehtii siitä että kuulet itse ja tulet kuulluksi samalla kun muut voivat nauttia musiikista. Jos taasen muut haluavat nukkua, niin voit nauttia musiikista muiden häiriintymättä. Sennheiserin mukaan voi mennä kuitenkin vielä pari vuotta ennenkuin muutoin toimintavalmis järjestelmä on valmis kaupalliseen käyttöönottoon, joten hetki pitää vielä odotella.