BLAM Live L200P Power on todennäköisesti paras kahdeksantuumainen erillissarja, mitä Suomesta löytyy.

Live L200P Power saa nimensä mukaisesti musiikin heräämään eloon ja tarvittaessa myös riittävällä voimalla. Tämä erillissarja on erittäin hyvä esimerkki BLAM:n ”French Sound” filosofiasta, jolloin toisto on mahdollisimman luonnollinen musiikkityylistä riippumatta ja saa sinut keskittymään kuuntelussa olennaiseen, eli musiikkiin.

Sarja koostuu L200P midbassosta, LT25 diskantista ja BFT02 High Quality jakosuotimesta.

  • Kahdeksantuumainen midbasso on valurungolla ja kartiomateriaalina on käytetty epoksi-/lasikuitu, joka on materiaalina kevyttä, mutta silti riittävän jäykkää. Yläripustus on butyylikumia ja tämä yhdistettynä kevyeen kartioon, on elementistä saatu herkkä ja käsittämättömän hyvin kontrollissa pysyvä, myös nopeammilla bassokuvioilla.
  • Erittäin neutraali sekä soundiltaan rasittamaton 25mm (1″) kangaskalottidiskantti, tehokkaalla N38 neodyymimagneetilla. Diskanttien mukana toimtetaan upotuskupit sekä tyylikkäät pinta-asennuskupit, joilla elementtien suuntaminen on helppoa.
  • L200P Power -sarjan mukana toimitetaan diskanteille kompaktin kokoiset ylipäästösuotimet 12dB:n jakojyrkkyydellä. Jakosuotimissa on kolmeasentoinen diskantin tasonsäätö.

Vaikka BLAM L200P Power on suurella 94,4dB herkkyydellä, niin suosittelemme ehdottomasti erillisen vahvistimen käyttämistä. Tällöin saadaan huomattavasti parempi dynamiikka erityisesti alemman keskiäänen sekä midbasson puolelle.

Tekniset tiedot:

200mm (8″) erillissarja
Tehonkesto 100W (RMS) / 200W (Max)
Toistoalue: 40Hz – 25kHz
Herkkyys: 94,4dB
Impedanssi: 2ohm

Suositushinta: 399 euroa
Lisätietoja: audiohellman.fi/tuote/kaiuttimet/80/blam-live-l200p-power/