BLAM Live sarjan uutuuserillissarja on mallimerkinnältään 165 LSQ joka tarjoaa rasittamatonta ja dynaamista soundia. Sarja koostuu valurunkoisista midbasso-/keskiäänisistä, joissa kartiomateriaali on bambukuidulla vahvistettua paperimassaa ja pienikokoisista kangaskalottidiskanteista. Puhekelat ovat 2 ohmiset ja herkkyyttä löytyy 93,3 dB, joten pienelläkin vahvistinteholla, esimerkiksi soittimen omalla vahvistimella, saadaan elementit soimaan jo varsin mallikkaasti.

Helppo asennettavuus on ollut BLAMin yksi tavaramerkki ja tämä sarja ei tee poikkeusta. BLAM Live 165 LSQ sisältää jokaiselle elementille oman kompaktin jakosuotimen, jotka helpottavat asentamista jos midbassot asennetaan oviin ja diskantit a-pilariin tai kojelaudalle. Suotimien jakojyrkkyys on 12dB/oktaaville ja diskanttien suotimissa on kolmeasentoinen tasonsäätö.

BLAM Live 165 LSQ -sarjan kangaskalottidiskanttien asennus on helppoa niiden pienen kookonsa ja mukana tulevien pinta- ja uppoasennuskuppien avulla. Diskanttien pieni koko mahdollistaa myös asennuksen joidenkin autojen alkuperäisen diskanttielementin asennuspaikkaan, jolloin asennuksesta tulee huomaamaton. Suositus on kuitenkin mahdollisuuksien mukaan asentaa diskantit pinta-asennussarjalla, jolloin elementtien suuntaus kuuntelijaa kohti on helppoa ja tällöin saadaan paras mahdollinen äänenlaatu.


Tekniset tiedot

Midbasson koko: 6,5″ (165 mm)
Diskantin koko: 25 mm
Herkkyys: 93,3 dB (2,83 V/1 m)
Tehonkesto RMS/Max: 60 W/120 W
Impedanssi: 2 Ohmia
Midbasson toistoalue: 74 Hz–9 kHz
Diskantin toistoalue: 2,5 kHz–25 kHz
Midbasson asennussyvyys: 71,2 mm
Midbasson asennusreiän halkaisija: 142 mm
Midbasson magneetin halkaisija: 80 mm
Midbasson ulkohalkaisija: 166 mm
Muuta: Jokaiselle elementille erilliset jakosuotimet,diskanttien jakosuotimissa kolmiasentoinen tasonsäätö, diskanttikaiuttimille pinta- ja uppoasennuskupit
Suositushinta: 249,00 €
Maahantuoja: Audiohellman