CTEK CS FREE on maailman ensimmäinen verkkovirrasta riippumaton ajoneuvon akkulaturi ja -ylläpitolaturi.

Adaptive Boost -teknologian ansiosta tyhjä akku latautuu käyttökuntoon nopeasti ja turvallisesti ilman verkkovirtaa. Toisin sanoen se on 12 V:n alykäs laturi sekä varavirtalähde ajoneuvollesi, ja se toimii sekä lyijyhappo- että litiumakkujen (12 V:n LiFePO4) kanssa. Lisäksi se pitää mukana kulkevat laitteet, kuten puhelimet, kannettavat tietokoneet ja kamerat täyteen ladattuina. Lataa, ota mukaan ja käytä missä tahansa!

Kannettavassa CS FREEssä on Adaptive Boost -teknologia, jonka ansiosta tyhjä akku latautuu käyttökelpoiseksi jo 15 minuutin kuluttua latauksen aloittamisesta. Kun lataat CS FREEn sisäisen akun, sinulla on 12 V:n varavirtalähde, joka pysyy täyteen ladattuna jopa vuoden ajan, kunnes tarvitset sitä. USB-C-liitännän kautta voit ladata CS FREEn täyteen yhdessä tunnissa!

Jos sinulla on auto, moottoripyörä, vene tai jokin muu 12 V:n sähköjärjestelmää käyttävä ajoneuvo, ja sinun on ladattava ja ylläpidettävä akun varausta usein, niin tähän tarkoitukseen löytyy käteviä lisävarusteita akun lataamiseen aurinkopaneelilla tai toisella 12 V:n akulla.

SOLAR PANEL CHARGE KIT avulla voit ladata CS FREE -laitteen sisäisen akun pelkästään aurinkoenergiaa käyttämällä. Voit käyttää aurinkopaneelia myös CS FREEn käyttövoimana ilman pistorasiaa, jotta voit ladata ja ylläpitää ajoneuvosi akkua suoraan CS FREEn kautta missä tahansa.

USB-C CHARGE CABLE CLAMPS adapterin avulla voit antaa virtaa CS FREElle nopeasti, turvallisesti ja helposti saatavilla olevasta 12 V:n käyttöakusta. Puristusliitinkaapelin ansiosta voit ladata ja ylläpitää ajoneuvosi akkua missä tahansa ilman, että sinun tarvitsee kytkeä laitetta pistorasiaan. Kiinnitä vain punainen ja musta puristusliitin käyttöakun positiiviseen ja negatiiviseen napaan ja kytke USB-C-liitin CS FREEn latausporttiin. USB-C CHARGE CABLE CLAMPS on kestävä eikä se sotkeudu helposti.

USB-C CHARGE CABLE 12V PLUG tekee CS FREEn sisäisen akun lataamisesta turvallista ja helppoa, kun olet liikkeellä tai kun ajoneuvo on pysäköity. Kytke se ajoneuvosi 12 V: n tupakansytytin- tai lisävarusteliitäntään* ja kytke USB-C-liitin CS FREEn latausporttiin.

Suositushinta: CS FREE 290 euroa
Lisätietoa: ctek.com/fi/kaikki-tuotteet/auto/cs-free