Ground Zero on julkistanut uuden GZHW 10SPL-D2 FLAT -subbarin. Se soveltuu litteytensä ansiosta matalaan asennustilaan. Elementissä on kuitenkin suurikokoinen 63 millimetrin / 2,5 tuuman puhekela. Kartio on valmistettu vahvistetusta paperimassasta, ja runko on alumiinia. Refleksikotelon tilavuudeksi suositellaan 17 litraa, ja suljetussa kotelossa sen luvataan toimivan 9-litraisesta alkaen. Viritystaajuus on 39 hertsiä. Elementti on Klippel-optimoitu. Hinta 299 €.

Ground Zero GZRC 200NEO-IV on 2-tie erillissarja 8-tuuman bassolla, joka on kuitenkin vain 57 mm. Pienellä säädöllä mahtuu etuoviin lähes heittämällä?

Midbasson Q-arvo on oviasennukseen optimoitu. Diskantin kalotti on vaimennettu titaanikalotti. Kalotin taustalla on vaimentava pinnoite jolla saadaan titaanikalotille tyypillinen suuremmilla voimakkuuksilla esiintyvä ylikirkkaus poistettua (se on sääli?). Normaalia matalampi 3 ohmin impedanssi auttaa ottamaan soittimesta tai vahvistimesta enemmän tehoa ulos. Sarjan elementit ovat saatavilla myös erikseen ilman jakosuotimia, jos haluaa rakentaa aktiivisen järjestelmän. Diskanttina on Ground Zero GZRT 25T ja midbassona Ground Zero GZMW 200NEO. Sarjan hinta kaikkinensa myös 299 €.

Lisätietoja: aigroup.fi