Korkealaatuinen äänenvaimennusmassa. Riittoisaa, 1-1,5kg riittää kahdelle ovelle. Voidaan laimentaa lämpimällä vedellä jolloin on helpompaa levittää, mutta kuivumisaika pitenee. Levitetään lastalla ja voidaan myös laittaa vaimennusmaton päälle.


Jos olet aikeissa aloittaa vaimennus työt omaan projektiisi, niin kannattaa tämä tuote laittaa harkintaan. Halvemmalla ovien vaimennusta on mahdoton toteuttaa (39€)! ja sitä luvataan riittävän kahteen oveen, laimentamalla tuotetta lämpimällä vedellä se riittää pidemmälle, mutta samalla pinnan paksuus luonnollisesti pienenee ja kuivumisaika pitenee

Hyvä ja helppo tapa käyttää ovien vaimennuksessa ainakin uudemmissa autoissa mistä löytyy paljon turvallisuuteen liittyviä vahvikkeita ja muotoja, jotka on miltei mahdotonta vaimennusmatolla tehdä siistin lopputuloksen takaamiseksi.

Vaimennettavan pinnan tulee olla puhdas pölystä ja rasvasta, tähän työvaiheeseen kannattaa satsata vähän enempi aikaa, jos ovessa on esimerkiksi ruosteenesto ainetta. Työvälineet on myös hyvä muistaa putsata heti massan levityksen jälkeen, lämpimällä vedellä.

Lisätietoja: AI Group