JL Audio MAX Audio Measurement System MAX™ ja TüN™ 4.0 -ohjelmisto ovat täysverinen ammattitason kaksois-FFT-mittausjärjestelmä peräti viidellä mikrofonilla. Sen ominaisuudet ovat lähes rajattomat ja laitteisto analysoi toistoa reaaliajassa niin tason, taajuuden kuin aikatason suhteen.

MAX on suunniteltu erityisesti toimimaan yhdessä JL Audio VXi-vahvistimien kanssa tehden säätämisestä lähes automaattista. Automaattinen True Delay -ominaisuus säätää kanavan viiveet hetkessä, paljon tarkemmin kuin mikään muu menetelmä. Autoset EQ säätää parametriset korjaimet EQ:t valitsemaasi kohteeseen sekunneissa.

Vaikka nyt puhutaan autoäänentoistosta, niin laitteisto on tarkoitettu yhtä lailla kaikkien audiojärjestelmien ja akustiikan mittauksiin niin kotona kuin ammattiäänentoistossa.

MAX-KIT sisältää MAX™-laitteiston, viisi mittausmikrofonia, monimikrofonin, asennustarvikkeet, kaapelit ja virtalähteet, kaikki pakattuna lukittavaan, vedenpitävään kovaan koteloon. Optiona anturisarja kaiuttimien impedanssin ja suurjännitteen sähkömittauksia varten.


JL Audio MAX Audio Measurement System MAXin hinta on noin 3900 euroa, joka kertoo  järjestelmän olevan suunnattu enemmänkin ammattikäyttöön erikoisliikkeille, asentamoihin ja akustiikkasuunniteluun kuin yksityiskäyttöön. Suomesta laitteistoa ei vielä löydy mistään. Mittaohjelmisto on ladattavissa ilmaiseksi, joten sen ominaisuuksiin on helppoa tutustua

Lisätietoja: jlaudio.com/products/max-kit-audio-measurement-system-90602
Edustus ja maahantuonti: Simex Oy

Ja tässä seikkaperäinen esittelyvideo: