Baseus 800A on pienikokoinen, todella laadukas apukäynnistin, joka pelastaa päivän mikäli auton akku on päässyt tyhjenemään.

Baseus apukäynnistin antaa 400A käynnistysvirran ja huikean 800A hetkellisen virran. Tällä käynnistää valmistajan mukaan jopa 4 litraisen bensiinimoottorin tai 2.5 litraisen diesel-koneen jopa -40 °C pakkasessa! Täyteen ladattuna Baseus starttaa 3 litraisen bensiinikoneen jopa 40 kertaa yhdellä latauksella.

Apukäynnistin toimii toki myös tavallisena varavirtalähteenä ja lataat sillä nopsaan myös puhelimen ja muut mobiililaitteet USB-liitännän avulla. Baseuksen virtalähteessä on kaikki nykyaikaiset turvatoiminnot kuten oikosulku-, ylijännite- ja ylikuumenemissuojaus, joten sitä on turvallista ja helppoa käyttää. Näet myös kätevästi apukäynnistimen akun varaustilan suoraan indikaattorivalosta.

Baseus apukäynnistin toimii myös taskulamppuna ja sen tyylikäs muotoilu jäljittelee auton keulaprofiilia ajovaloineen. Markkinoiden tyylikkäin apuvirta, joka ei ole pilattu hinnallakaan!

Pakkaus sisältää:
1 x Baseus apukäynnistin 8000mAh
1 x EC5-pikaliitin + hauenleuat (plus ja miinus)
1 x MicroUSB latauskaapeli

Suositushinta: 89,95 euroa
Lisätietoa: e-ville.com/fi/3045391-apuvirta-powerbank/40058-baseus-800a-apukaynnistin-varavirtalahde.html