Pioneerin älylaitevastaanotin tarjoaa uuden lähestymistavan tyypilliseen tablettivastaanottimeen. Älylaitevastaanotin koostuu irrotettavasta 8 tuuman kapasitiivisesta SDA-8TAB-Android-tabletista ja SPH-T20BT-vastaanottimesta, jossa on tablettipidike.

Lataa tarvitsemasi sovellukset Google Play Storesta tablettiin ja kiinnitä se autossa SPH-T20BT-vastaanottimeen, niin pääset nauttimaan älykkäämmästä ajoelämyksestä 8 tuuman näytöllä. Toista musiikkia ja videoita, ota valokuvia ja videoita, nauti langattomasta äänen suoratoistosta Bluetooth-yhteydellä. Käytössä on 13-kaistainen graafinen taajuuskorjain, 4 x 50 W vahvistin, 3 paria RCA-lähtöjä.

SDA-8TAB-Android-tabletin sydämenä sykkii Quad-core 1.8 GHz prosessori, 2 GB RAM ja 16 GB sisäinen muisti, Android OS 9.0, sisäänrakennettu Wi-Fi, Bluetooth ja GPS.

Esiasennettu ja helppokäyttöiseksi suunniteltu Pioneer Smart Sync App sisältää multimediatoimintoja, kuten navigoinnin (Google Maps esiasennettuna), handsfree-puhelut, viestintä ja äänikomennot. Laitteeseen voidaan lisätä valinnaisia pysäköintiapujärjestelmäominaisuuksia, kuten peruutuskamera ja takapysäköintianturit (myydään erikseen).

Ominaisuudet:

Wi-Fi
Sisäänrakennetun Wi-Fi®-toiminnon avulla voit nauttia langattomasta yhteydestä, joka on erityisesti suunniteltu tukemaan langatonta datayhteyttä älypuhelimen ja vastaanottimen välillä.
Wireless Mirroring

Suunniteltu peilaamaan Android-puhelin pääyksikön näytölle Wi-Fi-yhteydellä. Langattoman peilauksen toiminnot vaihtelevat liitetyn mobiililaitteen mukaan. Katso mobiililaitteen mukana toimitettuja käyttöohjeita. Wi-Fi-sertifioitu Miracast™ vaatii yhteensopivan laitteen. Lisätietoja saatavilla osoitteesta wi-fi.org/discover-wi-fi/miracast.

Waze
WazeWaze on sosiaalinen GPS-ajo/-navigointisovellus, joka tarjoaa karttatietoja, tietoja reaaliaikaisesta liikenteestä ja monia muita tietoja, joita voit käyttää Pioneer-yhteensopivien multimedialaitteiden näytöillä.

Bluetooth
Handsfree-puhelut, langaton audiosuoratoisto (A2DP) artisti-, albumi- ja kappalehaulla, yksinkertainen parinmuodostus ja audiohallinta (AVRCP) ovat toimintoja, joiden avulla langaton Bluetooth®-tekniikka on tehnyt ajoneuvon käytöstä turvallisempaa ja kätevämpää.

Pioneer Smart Sync App
Pioneer Smart Sync -sovellus auttaa käyttämään älypuhelimen toimintoja. Se yhdistää älypuhelimesi Pioneerin yhteensopiviin autostereoihin.

8″ Capacitive Touchscreen
Täysin litteä kosketusnäyttö, jonka avulla voi suorittaa erittäin tarkkoja, nopeita ja responsiivisia monikosketuseleitä, kuten zoomaus nipistämällä sekä pyyhkäisy ja vieritys sormilla.

USB
Kytke puhelin latausta sekä musiikki- ja videotoistoa varten.

Rear Parking Sensor Input
Pioneerin ND-PS1:n valinnaiset pysäköintianturit tarjoavat kuva- ja äänivaroitukset, kun ne on liitetty yhteensopiviin Pioneer-tuotteisiin.

Camera Input
Peruutuskameraliitäntä, jolloin pääset turvallisemmin ahtaisiinkin paikkoihin ja voit havainnoida takana olevia esteitä.

Spotify
Spotifyn avulla voit yhdistää älypuhelimen ja selata mukavasti suosikkisoittoluettelojasi, albumeita, kappaleita ja artisteja pääyksikön ohjaimilla.

FLAC
Nauti häviöttömistä digitaalisista FLAC-äänitiedostoista ja CD-laatuisesta äänitoistosta ajoneuvossasi ilman tarvetta muunnoksille.

Suositushinta: 569 euroa
Lisätietoa: pioneer-car.eu/fi/fi/products/sda-8tab-sph-t20bt