RetroSound Grand Prix on kuin ilmetty esikuvansa eli 1980-luvun Mercedes-, BMW- ja Porsche-autojen Becker-OEM-soitin. Tyyli on juurikin samanlainen ja se istuu saumattomasti näihin tuon ajan saksalaisiin autoihin, mutta nyt uudemmalla tekniikalla ja ominaisuuksilla.

Keskusyksikkö pitää sisällään nykyaikaisen RDS-FM-virittimen 30-pikavalinnalla ja tehokkaan 4×25 watin vahvistimen. Musiikkia voidaan toistaa myös langattomasti matkapuhelimesta bluetooth-yhteydellä, ja tässä myös HandsFree-toiminnot, tai langallisesti AUX-sisääntulon kautta. Takaa löytyy myös USB-portti, jonka kautta voi toistaa USB-laitteilta (tai mahdollisesti suoraan matkapuhelimesta) eri musiikkitiedostoformaatteja (myös FLAC). Lisävahvistimille on kaksi RCA-lähtöä.
Näytölle ja painikkeiden taustavalaistukselle on valittavissa peräti 32 000 eri väriä, joten oikea sävy löytyy varmasti autoon kuin autoon.  Laitteen mukana tulee uusi DIN-Kit-asennussarja joka takaa helpon asennuksen ja laite istuu kojelautaan tukevasti kuin alkuperäinen soitin. Soittimelle annetaan 1 vuoden takuu.

Retrosound Grand Prix -soitin maksaa 479 euroa.

Lisätietoa ja myynti: SK-Autosound


Tässä esittelyvideo soittimen pääominaisuuksista:​