Onko omassa tai isäsi autossasi integroitu äänentoistojärjestelmä, mutta se on p…stä? Ei hätää sillä Pioneerin universaali DEQ-S1000A2-ääniprosessori/vahvistin on kaikki mitä tarvitset. Sillä päivität systeemin tähän päivään ja vieläkin pidemmälle. Itse asiassa ominaisuudet riittävät ihan huippulle saakka.

Vanhaa tehtaalla asennettua systeemiä ei tarvitse vaihtaa (kun sitä ei ehkä voi edes tehdä). Muutamat piuhat ja kenties sovitinsarja ja stereoissa on täysverinen DSP aikaviiveineen, suodattimineen ja taajuuskorjaimineen. Sekä D-luokan vahvistin. Pioneer DEQ-S1000A2 jopa mittaa auton vakiolaitteiston ja kompensoi sen omat mahdolliset äänenmuokkaukset.

Vahvistimesta luvataan tehoa 4 x 50 W tai 2 x 50 W + subbarille 1 x 70 W (2 ohmia). Tällä saa jo jytkettä aikaiseksi vakiokaiuttimillakin ja erillisen aktiivisubbarin kanssa vieläkin enemmän. Tai voit liittää laitteen linjalähtöihin toki myös erilliset vahvistimet.

Laitetta hallitaan suoraan puhelimen Pioneerin Sound Tune -sovelluksella (Android tai iOS) ja toimiipa laite jopa USB-DA-muuntimena eli voit kuunnella musiikkia suoraan puhelimesta, jopa FLAC-tiedostoja. Ja samalla puhelin myös latautuu. Musiikkia voidaan kontrolloida rattiin kiinnitettävällä kaukosäätimellä.

Ja kaikki tämä todella kompaktissa paketissa. Mitat vain: 170 x 40 x 95 mm.
Laite on itse asiassa ollut myynnissä jo pidempäänkin, mutta tämä A2 on uusin versio.
Eikä ole edes kallis: 229 €

Sovellus on tosiaan täynnä ominaisuuksia. Mukana on myös erillinen kaukosäädin ja laitteen mukana toimitetaan periaatteessa kaikki tarpeellinen. Joihinkin autoihin saattaa tarvita erillisen johtosarjan.

Maahantuoja ja lisätietoja: AI Group


Alla pari videoklippiä (edellisestä mallista, mutta samat ominaisuudet), joista pääsee hyvin perille laitteen ominaisuuksista.